Nova delovna oblačila so na poti

Mož se je odločil, da bo odprl privaten posel, zato si mora kupiti delovna oblačila in še mnogo drugih stvari, da bo to delo lahko opravljal. Morda nisem popolnoma prepričana v to, da so ta trenutek časi za kaj takega. Vem, pa da je bil izjemno razočaran v službi že zelo dolgo časa in se je zelo dolgo odločal za to. Zato tudi vem, da je dobro premislil in verjame v to, da mu bo uspelo. 

Sem bila pa kar presenečena, da delovna oblačila niso dražja, saj sem pričakovala še enkrat višje cene. Ne da se pritožujem, v resnici je to več kot idealno. Vseeno sva pa skupaj z možem preverila na kar nekaj straneh, da se prepričava, da ne bi bila nižja cena tudi nižja kakovost. Na srečo se je izkazalo, da so cene bolj ali manj podobne in sva lahko brez skrbi opravila nakup, ki je bil pol cenejši. Ta del je šel z lahkoto skozi, in če bo tako tudi pri ostalih stvareh, potem bo to mnogo boljši začetek, kot sem pričakovala. Verjetno tudi boljši, kakor je pričakoval moj mož.

Nova delovna oblačila so na poti

Glede na na to, da so delovna oblačila bila obvezna, da lahko začne delo in da ima sedaj ta del popolnoma preskrbljen v resnici lahko že zdaj začne z delom. Prihrankov imava za nekaj mesecev, če bi se slučajno zgodilo, da posel ne bi takoj stekel ampak vseeno pa lahko začne že zdaj pripravljati ponudbe. Ne glede na to, da še ni odprl svojega podjetja, da bo lahko kot samostojni podjetnik opravljal delo. Do konca tega meseca je še zaposlen, potem bo pa takoj uredil odprtje podjetja. Ampak do takrat pa vseeno lahko pošlje kakšno ponudbo in se dogovori, da delo začne, ko bo imel vse pravno urejeno. Glede na to, da so delovna oblačila že na poti in da bo kmalu vse pripravljeno, lahko že začne iskati priložnosti.