Že zdaj sem odločena, kam bom šla na povečanje ustnic, čeprav bo to šele čez nekaj mesecev

Prijateljica si je ponovno naredila povečanje ustnic in zopet ji drži to še skoraj leto dni. Ko sem jo nazadnje videla, si je dala ravno na sveže povečati ustnice in sem seveda opazila. Potem se pa več kot pol leta nisva videli in mislim, da je sedaj že skoraj deset mesecev, odkar sva se nazadnje videli. Ko sem opazila, da ima zgornjo ustnico zelo polno, sem jo seveda vprašala, ali si je na sveže naredila povečanje ustnic, ker ima zelo polne. Pa mi je razločila, da je nazadnje to naredila, ko smo se videli.

Že zdaj sem odločena, kam bom šla na povečanje ustnic, čeprav bo to šele čez nekaj mesecev

Ne vem, kako je pri njej vedno tako, da povečanje ustnic zdrži tako dolgo. Ko si bom to naredila, bom zagotovo šla tja, kamor hodi ona, ker očitno delajo zelo dobro. Ni nujno, da bo pri meni rezultat enak, ampak lahko pa vsaj poskusim. Vem, da taktni posegi zelo različno delujejo pri ljudeh in ni pri vsakem enako. Ampak če ima nekdo dobre izkušnje nekje potem, bi vsekakor lahko tudi jaz poskusila to storitev naprej, kajne? Že zelo dolgo lasa si želim, da bi naredila povečanje ustnic, pa se kar ne odločim. Res pa je, da sem pred kratkim imela tako veliko stvari, da enostavno ni šlo finančno skozi. Sedaj se pa počasi pripravljam na to, da si bom lahko rudi jaz privoščila popravke, saj si jih že zelo dolgo časa želim.

Vsekakor ni povečanje ustnic edina storitev, o kateri razmišljam in res se še prav veselim, da si bom lahko kaj naredila v tej smeri. Ko sem nazadnje preverila finančno stanje, sem ugotovila, da me le še nekaj mescev loči od tega, da si bom to lahko naredila. Skoraj prepričana sem, da bo povečanje ustnic na prvem mestu, ker si to že najdlje časa želim in je tudi prva stvar, na katero pomislim, ko je govora o takšnih storitvah.