Zadnjič sem skoraj izgubila brezžične slušalke, ki jih nosim, ko grem na kolo

S kolesom sem se odpeljala proti Domžalah, ker je tam res lepa pot ob Bistrici in uživala ob glasbi. Žal sem pa nekje vmes pozabila, da brezžične slušalke lahko padejo na tla, če nisem previdna. Seveda sem se pametno začela preoblačiti na kolesu in s puloverjem uspela potegniti iz ušes oboje slušalke. Prav čestitala sem si, ko se je to zgodilo, saj ne vem, kdaj se mi je to že zgodilo, ker vedno zelo pazim. Na srečo sem oboje slušalke hitro našla in jih dala nazaj v ušesa ter nadaljevala pot.

Minila je dobra ura, ko sem prišla domov vsa premočena saj je bilo zelo vroče zunaj. Prva stvar, ki sem jo naredila, je bila, da sem šla pod tuš in se preoblekla. Nato sem očistila kolo, ker ga že nekaj časa nisem. Malce preveč je bil že zaprašen in res ni bil videti več lep.

Zadnjič sem skoraj izgubila brezžične slušalke, ki jih nosim, ko grem na kolo

Vedno potrebujem celo večnost. Da se spravim čistit kolo, ker sem lena, ampak vedno, ko začnem komaj neham, ker mi je tako všeč, ko postaja kolo vedno bolj prijetno na pogled. Ko sem s čiščenjem zaključila, je bilo videti tako lepo in sijoče, da bi na hitro še jaz pomislila, če je novo.

Pospravila sem vse krpe, ki sem jih umazala in jih dala kar takoj v pralni stroj. Na srečo ni bilo nikjer umazano od masti ampak je bilo samo veliko blata in prahu. Če bi bila krpa mastna, bi jo verjetno morala namočiti še v sredstvo za odstranjevanje masti. Nazadnje, ko sem to delala, sem čistila preblizu verige, ki je bila sveže namazana in je bila krpa skoraj za proč.