Kupljene majice na razprodaji

Čas je za nove majice, in ker je ravno čas razprodaj, se bom morala zelo hitro odločiti za nakup, preden zmanjka vseh številk. Po navadi sem vedno prepozna, ko se začnejo razprodaje in šele proti koncu meseca začnem iskanje, takrat pa skoraj ni več številk, ki bi mi bile prav. Ampak ne letos. Letos bom nakupe naredila v tem tednu, ko so se razprodaje ravnokar začele.

Najboljše majice imam že ogledane in rezervirane v spletni košarici, moramo samo še enkrat dobro premisliti, ali bom kupila vse ali pa le nekatere. Nisem še popolnoma prepričana namreč in res bi rada kupila le tiste majice ki jih bom dejansko nosila. Prevečkrat se mi namreč zgodi, da kupim nekaj kar potem ne nosim, ampak kupim le zato, ker ima ugodno ceno. Sem skoraj prepričana, da je polovica izdelkov, ki so rezervirani takšni, da jih ne bom potrebovala zares. 

Kupljene majice na razprodaji

Mnogo raje bi imela manj stvari, ki jih dejansko nosim kakor pa več stvari, ki mi samo zasedajo prostor v omari. Zato bodo tokrat kupljene majice tiste, ki ne bodo le dekoracija polne omare. To sem zelo dobro delala vsa ta leta in mislim, da je skrajni čas, da to končno prekinem. Kar imam od oblačil, bom pametno nosila in po tem, ko bo čas, da gredo znošena oblačila proč, jih bom dala proč. Do takrat bom pa kupovala premišljeno in le tiste stvari, ki mi bodo resnično všeč. Morala se bom sicer navaditi, da mi nikoli ni res všeč deset stvari, ampak le tri, ki so mi najlepše. Kar je tudi res. Od toliko kupljenih stvari po navadi res nosim, le tri stvar na koncu, ostale se mi pa valjajo po omari. 

Do večera sem res razčistila, kaj si v resnici resnično želim od oblačil, ki sem jih dala v ožji izbor. Na koncu sem izbrala tri majice in ene legice, kar je več kot dovolj za zdaj.