Ali bo sodobni klicni center moja nova zaposlitev?

Danes sem imela razgovor za službo, na katerega me je povabil sodobni klicni center in niti nisem vedela, ali mi bo delo všeč. Iskala sem nekaj popolnoma drugega pa so me vseeno našli po nekih parametrih. Niti ne vem kakšnih pravzaprav. Vseeno sem se odzvala, da vidim, kaj točno je, ker se mi je zdelo, da ni običajno delo. Nikoli se ne ve, pravijo. 

Ko sem prišla na razgovor, sem bila deste minut prezgodnja in sem imela še veliko časa, da sem si ogledala prostore. Moram reči, da je delovalo zelo prijetno in udobno, saj se je videlo, da je sodobni klicni center na novo postavljen. Nekaj sem na hitro tudi ujela pri nekem pogovoru, tako, da sem dobila malce boljši občutek o tem, kaj naj bi tam delala. Vseeno pa premalo, da bi lahko karkoli več rekla o tem, ali mi je všeč ali ne. 

Ali bo sodobni klicni center moja nova zaposlitev?

Minilo je malce več kot deset minut in povabili so me v sejno sobo, da se je razgovor lahko začel. Najprej je bila na vrsti predstavitev o podjetju in delu, ki ga opravljajo. Potem sem bila pa na vrsti jaz, da jim povem svoje primerljive karakteristike za to, da bi to delo lahko opravljala, in pa seveda na prvi vtis, kako mi deluje samo delo. Že takrat sem videla da je sodobni klicni center zelo zanimiv in da bi me to delo lahko zanimalo na dolgi rok. Ampak sem si vseeno vzela malce časa za razmislek, saj je delo, ki mi ga ponujajo čisto nepričakovano in nekaj kar bi opravljala prvič. Z eno nogo sem bila še tam, da bi potrdila, da bi sodobni klicni center bil moj novi delodajalec, ampak nisem bila pa še z obema nogama tam.

Vzela sem si nekaj dni časa za razmislek, saj je sodobni klicni center kar zanimiv in ne morem kar tako na prvo žogo zavrniti ali sprejeti povabila.